19 februari 2022
16:00

Kiruna FF

BAIK - Kiruna FF 3-3

Vi börjar matchen bra och göra två fina mål. Vi hittar bra ytor och har ett bra passningsspel.
Efter 20 min tappar vi ödmjukheten och slutar attackera som vi vill och matchen börjar istället väga över till gästerna. 1-2 reduceringen kommer efter en ”indianare” och 2-2 kommer bara några minuter senare efter dåligt försvarsspel.
Vi pratar i paus om att hitta tillbaka till starten och spela med mer ödmjukhet. Andra halvlek är jämnare från vår sida (sämre i högstanivå men bättre i lägstanivå). Finns några fina kombinationer men överlag för segt/slarvigt.

Vi får ett självmål av Kiruna och släpper in en hörna i slutet och oavgjort får nog ses som rättvist.

-Ruggigt nöjd med första 20 då vi gör rätt saker och spelar fin anfallsfotboll.
-Besviken på tappad ödmjukhet där vi även frångår vårt sätt att spela.
-Vi måste förstå att varje match är ett bra tillfälle att bli bättre och ”träna” på vårt spel. Nu slarvar vi bort för många minuter av matchen på att inte vara fokuserade och göra det vi ska.
-Den defensiva strukturen är väl okej, målen är misstag/bjudningar. Önskar dock lite mer mod/kaxighet/löpmeter i försvarsspelet. Men vi jobbar med ett nytt system och det är upp till oss ledare att vara tydliga och visa att vi tror på det vi ska göra ute på planen.